Спомняте ли си Илиян и неговата абсурдна битка, която водеше повече от четири

...
Спомняте ли си Илиян и неговата абсурдна битка, която водеше повече от четири
Коментари Харесай

Илиян, който не можеше да погребе майка си, е намушканият от Цецо Въжето СНИМКИ

Спомняте ли си Илиян и неговата абсурдна борба, която водеше повече от четири месеца да уважи паметта на майка си, умряла в Италия от ковид, само че за българските институции водеща се жива? Илиян, който не можеше да прибере тленните остатъци на майка си, тъй като дамата се оказа покойник единствено пред Национален осигурителен институт? След репортажа на GlasNews.bg за неуместната история вълна от съпричастност заля обществените мрежи и десетки българи протегнаха ръка на мъжа от Оряхово, с цел да погребе майка си.

Тогава, преди 2 години, надеждата за Илиян се трансформира в действителност. След 5 месеца вървене по мъките той съумя да погребе своята майка тук, на родна зема, в град Мизия. След интервенция от наша страна и проверяващия публицист Тина Ивайлова животът на младия мъж се прекатурна - откри си работа и срещна прелестна жена, за която предишния май се ожени.

Но... в този момент, две години по-късно, Илиян още веднъж е пред тестване. Преди 2 дни малко преди среднощ на телефон 112 е получен сигнал за скандал с побой в Оряхово сред двама мъже. В разгара на скандала единият от тях нанесъл на другия порезна рана в региона на гърдите. GlasNews разбра кой е побойникът, намушкал 43-годишен мъж. Оказа се наш остарял познайник, чиито подвизи сме ви показвали - 45-годишния Цецо Въжето от Оряхово, станал прочут с бягството си от полицията от 6-ия етаж на жилищна постройка с въже.

 

Вече знаем и кой е намушканият 43-годишен мъж - оказа се Илиян. Раната е дълбока, стигнала е до ребрата. GlasNews се свърза с мъжа, с цел да ни опише какво тъкмо се е случило и какъв е бил мотивът за абсурда, приключил по този мъчителен за Илиян метод.

Случката, в резюме: Цецо, който неотдавна открадна кола и заплаши жена, че ще я заколи, преди да се прави на въжеиграч, имал възбрана от притежател на заведение в Оряхово да го посещава. Можем да се досетим за какво. Само че на Цецо доста му се посещавало въпросното заведение и той още веднъж направил опит да влезе в него. В заведението инцидентно работи брачната половинка на Илиян, която помолила Цецо да напусне.

Скандалджията не се примирил с обстоятелството, че не го желаят в заведението, и на другия ден отново отишъл да тормози дамата. Тогава Илиян, който е бил там, се намесил и Цецо го намушкал с нож. 

Илиян показа пред GlasNews, че има записи по какъв начин Цецо Въжето и жена на име Айда Николова тормозят него и брачната половинка му към този момент месец. Мъжът се опасява за жена си. Според него Цецо, който беше задържан за 24 часа след следващото му закононарушение, още веднъж е на независимост и надали ще спре с издевателството.

Питаме се: Какво тъкмо би трябвало да се случи, че бягащият пред очите на съседите си с въже от полицията да бъде спрян? Веднъж вечно!

Продължаваме да следим тематиката. Очаквайте детайлности!



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР